Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g55g19kcal1.4g1.9g0g1.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g16g44kcal3g0g3.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g7.8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g151kcal9.6g8.6g6.8g3.2g
Valittu annoskoko92g75kcal4.8g4.3g3.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna46g38kcal2.4g2.2g1.7g0.8g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.7g3.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493