Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)15g51kcal2g9.6g0.4g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha29g49kcal5.5g0g2.9g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow29g23kcal1.2g3.8g0.3g0.9g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g18g20kcal0.5g0.6g1.8g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g306kcal18.4g28g13g3.6g
Valittu annoskoko92g153kcal9.2g14g6.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna46g76kcal4.6g7g3.3g0.9g
Arvot/100g100g166kcal10g15.2g7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275390