Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g23g8.2kcal0.2g1.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g4.7g16kcal0.6g3.3g0.1g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.1g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g74kcal2.2g11.4g2g1g
Valittu annoskoko93g37kcal1.1g5.7g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna46g19kcal0.6g2.9g0.5g0.3g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.2g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302625