Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 25g8.8kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g9g1.3kcal0.2g0g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g6.2g11kcal0.1g0.3g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g42kcal3g1.8g2g1.2g
Valittu annoskoko93g21kcal1.5g0.9g1g0.6g
Annoskoko puolitettuna46g11kcal0.8g0.5g0.5g0.3g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448026