Pannupitsa karpin tapaan

Pohja: juusto (n.40g) raastetaan ja sekoitetaan kananmunien kanssa.

Toisessa kulhossa sekoitetaan kuivat aineet ja lisätään juusto-munaseokseen.

Levitetään lusikalla leivinpaperille ja esipaistetaan n. 10 min. 200 asteessa.

Sitten täytteitä oman mieltymyksen mukaan ja paistetaan, kunnes juusto on sulanut (n. 10min) ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]10g33kcal2.7g0g2.4g0g
Vehnälese 2.5g5.7kcal0.3g0.4g0.1g0.9g
Pellavansiemenrouhe (risetti, kuitu vähennetty hh:sta) (Risetti), annos 10g2.5g10kcal0.6g0.2g0.7g0.7g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit2.5g10kcal1g0.4g0.5g0.4g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g1.2g0.7kcal0.1g0g0g1.2g
Venäläinen meetvursti (Kotivara), annos 15g7.5g33kcal1.6g0.3g2.8g0.2g
Arla apetina feta snack, vihreät oliivit ja valkosipuli, 150 g19g51kcal3.4g0.3g3.9g0g
Ketsuppi 1 kg pullo (Lidl), annos 10g11g8.8kcal0.1g2g0.1g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g7.5g14kcal0g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g413kcal26.6g15.2g26.6g6.8g
Valittu annoskoko92g207kcal13.3g7.6g13.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna46g103kcal6.7g3.8g6.7g1.7g
Arvot/100g100g224kcal14.4g8.2g14.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181727