Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 35g19kcal0.6g4.6g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g13g45kcal3.5g0.2g3.4g0g
Voi 3.7g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g300kcal18.6g9.8g21.4g0.6g
Valittu annoskoko92g150kcal9.3g4.9g10.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna46g75kcal4.7g2.5g5.4g0.2g
Arvot/100g100g163kcal10.1g5.3g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182023