Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 31g34kcal7.2g0g0.5g0g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 7.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika keskiarvo 7.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka7.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.8g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 7.8g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g4.2g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g107kcal16g4.8g2g1.6g
Valittu annoskoko92g54kcal8g2.4g1g0.8g
Annoskoko puolitettuna46g27kcal4g1.2g0.5g0.4g
Arvot/100g100g58kcal8.7g2.6g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872