Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl17g22kcal2.3g0.1g1.4g0g
Sokeri11g43kcal0g10.6g0g0g
Leivinjauhe0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl13g45kcal0.3g0.4g4.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki16g8.7kcal1.3g0.8g0g0g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vadelma 25g10kcal0.3g1g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g334kcal10g42g12.6g2.4g
Valittu annoskoko92g167kcal5g21g6.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna46g83kcal2.5g10.5g3.2g0.6g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.7g6.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281168