Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka34g29kcal6.1g0g0.4g0g
Kevytmaito (Valio)28g13kcal0.9g1.4g0.4g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly4.2g15kcal0.5g2.9g0.1g0.4g
Oivariini, juokseva, rasvaseos4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 8.4g3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)4.2g11kcal1.1g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g207kcal18.2g10.2g10g1.6g
Valittu annoskoko92g104kcal9.1g5.1g5g0.8g
Annoskoko puolitettuna46g52kcal4.6g2.6g2.5g0.4g
Arvot/100g100g112kcal9.9g5.5g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956