Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta18g27kcal3.6g0g1.5g0g
Parsakaali brokkoli 9g3.3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g6.5g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g69kcal8.4g1.8g3g0.6g
Valittu annoskoko93g35kcal4.2g0.9g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna46g17kcal2.1g0.5g0.8g0.2g
Arvot/100g100g37kcal4.5g1g1.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332572