Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen55g154kcal5.9g26.5g3.7g1.7g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g19g74kcal1g0.8g7.4g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g20g76kcal2.9g0.6g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g608kcal19.6g55.8g36g3.4g
Valittu annoskoko93g304kcal9.8g27.9g18g1.7g
Annoskoko puolitettuna46g152kcal4.9g14g9g0.9g
Arvot/100g100g328kcal10.6g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890