Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 25g6.4kcal0.1g1.1g0.1g0.5g
Kaali, valkokaali9g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 2.2g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 44g101kcal5.5g0.3g8.7g0g
Oliiviöljy 5.5g48kcal0g0g5.5g0g
Persilja 4.4g1.2kcal0.1g0g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g322kcal11.8g3.8g28.6g2.6g
Valittu annoskoko93g161kcal5.9g1.9g14.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna46g81kcal3g1g7.2g0.7g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2g15.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301996