Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g29g48kcal5.8g0g2.9g0g
Herkkusieni 16g2.5kcal0.3g0g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g36g13kcal0.6g2.5g0g0.5g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g4.1g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.3kcal0g0g0.6g0g
Oliiviöljy 0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Soijakastike 1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Ketsuppi, Heinz2.9g3kcal0g0.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5kcal0.1g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g175kcal14g8.8g9.2g1.6g
Valittu annoskoko93g87kcal7g4.4g4.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna46g44kcal3.5g2.2g2.3g0.4g
Arvot/100g100g94kcal7.6g4.7g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726