Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 21g72kcal2.1g14.8g0.3g0.7g
Kananmuna kuorineen punnittu8.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g7g18kcal2.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g270kcal11.8g44.4g4.6g2.4g
Valittu annoskoko93g135kcal5.9g22.2g2.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna46g68kcal3g11.1g1.2g0.6g
Arvot/100g100g146kcal6.4g23.9g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192