Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g501g351kcal80.2g0g1.5g0g
Purjosipuli 125g29kcal2.3g3g0.3g2.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Ruokakerma Valio 5%251g150kcal3g7g12.5g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.3g3.6kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro31g10kcal0.7g1.3g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1840g1199kcal172.6g23.6g41.6g7.8g
Valittu annoskoko920g600kcal86.3g11.8g20.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna460g300kcal43.2g5.9g10.4g2g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968