Tofu-linssisalaatti

Keitä n. 1 dl linssejä.

Paista kuutioitu tofu seesamiöljyssä ja lisää paiston loppuvaiheessa teelusikallinen soijakastiketta mausteeksi.

Lisää paloiteltu paprika ja paista vielä hetki.

Revi lollo rosso salaattiastiaan, lisää karpalot, cashew-pähkinät, keitetyt linssit ja paistetut tofut + paprika.

Tee salaatinkastike (öljy, viinietikka, yrtit, suola, sokeri) ja kaada kulhoon muiden ainesten joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 50g6.3kcal0.6g0.5g0.1g0.5g
Cashewpähkinä 25g144kcal5g4.7g11.6g0.9g
Kuivattu karpalo (Monarch), annos 20g63g213kcal0g49.4g0.9g2.5g
Paprika punainen 175g51kcal1.6g7.9g0.7g3.3g
Tofu, maustamaton (Alpro soya), annos 125g434g455kcal45.5g4.3g28.2g2.6g
Seesamiöljy, Amoy4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Soijakastike 2.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Keitetyt linssit (Go green), annos 100g167g192kcal15g32.9g0.7g13.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1840g2200kcal135.6g199.8g92.8g46.2g
Valittu annoskoko920g1100kcal67.8g99.9g46.4g23.1g
Annoskoko puolitettuna460g550kcal33.9g50g23.2g11.6g
Arvot/100g100g120kcal7.4g10.9g5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346735