Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)112g270kcal19.7g0g22.5g0g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Porkkana 37g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)110g65kcal1.5g9.4g2.3g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g110g44kcal1.9g7.2g0.9g1.5g
Paprika punainen 39g12kcal0.4g1.8g0.2g0.7g
Banderos chunky salsa, annos 300g14g3.2kcal0.2g0.6g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 14g87kcal0g0g9.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 281g128kcal8.4g13.5g4.2g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 28g106kcal7.8g0g8.4g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 14g53kcal3.9g0g4.2g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g112g395kcal14.6g76.4g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1840g2492kcal121.8g250.4g112.4g8.4g
Valittu annoskoko920g1246kcal60.9g125.2g56.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna460g623kcal30.5g62.6g28.1g2.1g
Arvot/100g100g135kcal6.6g13.6g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151255