Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.8g16kcal0.5g0.4g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha123g203kcal23.3g0g12.3g0g
Kaali, valkokaali419g88kcal5g14.3g0.8g8.8g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu5.3g5.5kcal0.4g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1841g636kcal58.8g32.8g28.8g18.4g
Valittu annoskoko921g318kcal29.4g16.4g14.4g9.2g
Annoskoko puolitettuna460g159kcal14.7g8.2g7.2g4.6g
Arvot/100g100g35kcal3.2g1.8g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271