Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 6007g11732kcal1122.6g0g810.9g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g2503g2753kcal57.6g100.1g250.3g0g
Tilli, tuore 601g180kcal22.2g5.4g4.8g12.6g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g30g51kcal2.4g9.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18400g29432kcal2409.6g230.2g2132.4g25.2g
Valittu annoskoko9200g14716kcal1204.8g115.1g1066.2g12.6g
Annoskoko puolitettuna4600g7358kcal602.4g57.6g533.1g6.3g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.3g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676