Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g1600g272kcal6.4g40g9.6g0g
Sipuli, paistettu 1280g1295kcal16.5g62.2g105g22g
Pekoni, paistettu 2240g11536kcal368.3g0g1135.5g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g720g1080kcal129.6g7.9g64.8g0.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3200g10564kcal64g96g1120g0g
Voi, 1 tl, 5 g160g1168kcal1.6g1.6g128g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18400g51830kcal1172.8g415.4g5125.8g45.4g
Valittu annoskoko9200g25915kcal586.4g207.7g2562.9g22.7g
Annoskoko puolitettuna4600g12958kcal293.2g103.9g1281.5g11.4g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776