Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 240g2122kcal0g0g240g0g
Kesäkurpitsa2800g476kcal11.2g70g16.8g19.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4800g974kcal28.8g182.4g14.4g67.2g
Aurajuusto1360g4624kcal272g0g394.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18400g16394kcal624g504.8g1331.2g173.6g
Valittu annoskoko9200g8197kcal312g252.4g665.6g86.8g
Annoskoko puolitettuna4600g4098kcal156g126.2g332.8g43.4g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.7g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569