Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 3333g929kcal75.7g96.7g6.7g73.3g
Kymppi kevyt piirakkataikina2667g6400kcal184g1021.3g168g80g
Oltermanni, perinteinen1200g4320kcal300g0g348g0g
Kananmuna 50g(kpl)1000g1260kcal110g3g90g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1000g1650kcal30g40g150g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18400g29119kcal1399.4g2322g1525.4g306.6g
Valittu annoskoko9200g14559kcal699.7g1161g762.7g153.3g
Annoskoko puolitettuna4600g7280kcal349.9g580.5g381.4g76.7g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729