Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g6681g2338kcal106.9g461g6.7g93.5g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g1336g4009kcal347.4g0g294g0g
Oliiviöljy 180g1595kcal0g0g180.4g0g
Sipuli (kuorittu)735g198kcal9.6g35.3g1.5g12.5g
Valkosipuli 160g174kcal12.7g26.1g1g3.4g
Basilika, tuore 27g7.2kcal0.8g0.3g0.2g0.4g
Oregano, kuivattu 53g163kcal5.9g11.6g5.5g22.9g
Mustapippuri 27g75kcal2.9g10.2g0.9g7.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18400g17119kcal972.4g1089g980.4g279.6g
Valittu annoskoko9200g8560kcal486.2g544.5g490.2g139.8g
Annoskoko puolitettuna4600g4280kcal243.1g272.3g245.1g69.9g
Arvot/100g100g93kcal5.3g5.9g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341213