TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g563g114kcal3.4g21.4g1.7g7.9g
Paprika punainen 188g55kcal1.8g8.4g0.8g3.6g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Rypsiöljy 15g134kcal0g0g15.2g0g
Lihaliemi laimennettu 150g28kcal0g4.5g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1842g675kcal11.2g70.4g37.2g23.2g
Valittu annoskoko921g338kcal5.6g35.2g18.6g11.6g
Annoskoko puolitettuna461g169kcal2.8g17.6g9.3g5.8g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347099