-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g3203g801kcal41.6g128.1g9.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3203g5317kcal608.5g0g320.3g0g
Keittojuurekset, Rainbow1201g300kcal10.8g57.7g3.6g0g
Paprika punainen 1281g375kcal12g57.7g5.1g24.3g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)88g247kcal8.3g15.9g16.7g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g14208kcal1368.6g541.8g711.6g57.6g
Valittu annoskoko9216g7104kcal684.3g270.9g355.8g28.8g
Annoskoko puolitettuna4608g3552kcal342.2g135.5g177.9g14.4g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149479