Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g1603g273kcal6.4g40.1g9.6g0g
Sipuli, paistettu 1282g1297kcal16.5g62.3g105.1g22.1g
Pekoni, paistettu 2244g11556kcal368.9g0g1137.4g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g721g1082kcal129.8g7.9g64.9g0.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3206g10582kcal64.1g96.2g1121.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g160g1170kcal1.6g1.6g128.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g51920kcal1174.6g416.2g5134.2g45.6g
Valittu annoskoko9216g25960kcal587.3g208.1g2567.1g22.8g
Annoskoko puolitettuna4608g12980kcal293.7g104.1g1283.6g11.4g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776