Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 240g2126kcal0g0g240.4g0g
Kesäkurpitsa2805g477kcal11.2g70.1g16.8g19.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4808g976kcal28.9g182.7g14.4g67.3g
Aurajuusto1362g4632kcal272.5g0g395.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g16422kcal625.2g505.6g1333.4g173.8g
Valittu annoskoko9216g8211kcal312.6g252.8g666.7g86.9g
Annoskoko puolitettuna4608g4106kcal156.3g126.4g333.4g43.5g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.7g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569