Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3863g28199kcal38.6g38.6g3090.3g0g
Sokeri 1095g4446kcal0g1094.2g0g0g
Leivinjauhe 86g151kcal4.5g32.4g0g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 3434g11782kcal349.9g2403.6g41.2g120.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g137g549kcal0g136g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)601g1316kcal1.8g319.7g1.2g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g92886kcal789.6g8049g6265.4g260.4g
Valittu annoskoko9216g46443kcal394.8g4024.5g3132.7g130.2g
Annoskoko puolitettuna4608g23222kcal197.4g2012.3g1566.4g65.1g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315591