Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa3358g571kcal13.4g84g20.1g23.5g
Kanamuna kuoreton, annos 100g1151g1635kcal143.9g3.5g118.6g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 768g2412kcal81.1g456g16.9g42.2g
Purjosipuli 1439g329kcal26.1g34.5g2.9g30.2g
Rypsiöljy 288g2546kcal0g0g287.8g0g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.8g13kcal0.5g1.8g0.2g1.3g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g2159g5289kcal367g64.8g410.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g25591kcal1264g1289.2g1713.4g194.4g
Valittu annoskoko9216g12795kcal632g644.6g856.7g97.2g
Annoskoko puolitettuna4608g6398kcal316g322.3g428.4g48.6g
Arvot/100g100g139kcal6.9g7g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630