Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2747g6250kcal521.9g0g467g0g
Paprika punainen 3434g1005kcal32.3g154.5g13.7g65.2g
Sipuli (kuorittu)687g185kcal8.9g33g1.4g11.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1374g279kcal8.2g52.2g4.1g19.2g
Valkosipuli 82g89kcal6.5g13.4g0.5g1.7g
Polar 10% (Valio)687g1442kcal219.8g0g68.7g0g
Tomaattisose tomaattipyree 206g157kcal9.3g26.6g0.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g18815kcal1613.8g559.4g1111.6g199.8g
Valittu annoskoko9216g9407kcal806.9g279.7g555.8g99.9g
Annoskoko puolitettuna4608g4704kcal403.5g139.9g277.9g50g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378051