Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3012g1687kcal256g150.6g6g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g3012g21685kcal30.1g30.1g2409.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3132g10747kcal319.2g2192.6g37.6g109.6g
Leivinjauhe 60g106kcal3.1g22.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g68449kcal1216.8g4792.2g4906g219.8g
Valittu annoskoko9216g34224kcal608.4g2396.1g2453g109.9g
Annoskoko puolitettuna4608g17112kcal304.2g1198.1g1226.5g55g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330