Porkkanakakku

Kuivat ainekset:

5dl vehnäjauhoja
4dl sokeria
4tl leivinjauhetta
2tl kanelia
1dl mantelirouhetta

Kosteat ainekset:
6dl porkkanaraastetta
1,25dl rypsiöljyä
4 kananmunaa

Sekoita ensin kuivat aineet ja lisää sitten loput.

Voitele rengasvuoka ja paita kakkua 150c noin 50 minuuttia.

Odota jäähtymistä ja kuorruta.

Kuorrutus:

100gr tuorejuustoa
1rkl margariinia
225gr tomusokeria
1tl vaniljasokeria
Sekoita ja levitä kakun päälle.

Loppusilaukseksi:
100 gr wiener crush rouhetta.

Ei todelankaan laihduttajan kakkku, mutta hyvää silloin tällöin!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Centrum

Truu sanoi...

Tästä tulee kivasti pellillinen kakkua :) paistoajaksi muutin n. 35-40 min.

sunnuntai 30.08.2009 klo 21:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Wiener Nougat Crush (Fazer), annos 150g50g193kcal3.4g30.5g13.5g0g
Flora, vihreä 70%7.5g47kcal0g0g5.3g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5%50g55kcal5.5g1.7g2.5g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g113g450kcal0g112.5g0g0g
Porkkanaraaste 200g183g49kcal1.1g9.7g0.4g4.6g
Rypsiöljy rainbow47g419kcal0g0g46.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu110g139kcal12.1g0.3g9.9g0g
Mantelirouhe pirkka (Pirkka)22g132kcal4.6g1.5g11.9g1.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4g15kcal0.1g3.2g0.1g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl170g680kcal0g170g0g0g
Vehnäjauho X-tra155g543kcal20.2g110.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1844g5490kcal95g890.6g183.6g13g
Valittu annoskoko922g2745kcal47.5g445.3g91.8g6.5g
Annoskoko puolitettuna461g1373kcal23.8g222.7g45.9g3.3g
Arvot/100g100g298kcal5.2g48.3g10g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=58496