Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%350g596kcal70.1g0g35g0g
Oliiviöljy 12g108kcal0g0g12.3g0g
Voi 12g89kcal0.1g0g10g0g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipuli 6.1g6.6kcal0.5g1g0g0.1g
Paprika punainen 74g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Tomaattimurska 350g103kcal2g18.6g0.7g6.7g
Tomaattisose tomaattipyree 26g20kcal1.2g3.4g0.1g0.3g
Soijakastike 32g19kcal1.6g3g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g4.4g4.9kcal0g1g0g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1845g1975kcal154g66.8g117.2g19.6g
Valittu annoskoko922g988kcal77g33.4g58.6g9.8g
Annoskoko puolitettuna461g494kcal38.5g16.7g29.3g4.9g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883