Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1700g498kcal16g76.5g6.8g32.3g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g700g2415kcal147g441g7g112g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g270g2387kcal0g0g270g0g
Sieni tatti, hapero 3000g829kcal54.9g87g15g57g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g300g888kcal19.8g174g11.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2000g3200kcal54g54g300g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g700g2754kcal224g0g203g0g
Sipuli 550g166kcal6.9g26.4g1.1g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18440g26274kcal1045.2g1717.8g1628g421.2g
Valittu annoskoko9220g13137kcal522.6g858.9g814g210.6g
Annoskoko puolitettuna4610g6568kcal261.3g429.5g407g105.3g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144