Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 112g31kcal1.3g4.5g0.2g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g34g10kcal0.2g2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g84g160kcal13.5g0.4g11.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 562g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka19g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Lehtiselleri 5.8g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g98g59kcal1.5g12.7g0.1g0.9g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1847g536kcal33.8g42.2g24.6g9.6g
Valittu annoskoko924g268kcal16.9g21.1g12.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna462g134kcal8.5g10.6g6.2g2.4g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254472