CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 160g525kcal16.9g97.1g3.5g15.8g
Kauralese 16g57kcal2.8g7.2g1.2g2.7g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 87g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 31g278kcal0g0g31.4g0g
Arla Apetina Feta 3%116g128kcal20.9g2.3g3.5g0g
Paprika vihreä 58g12kcal0.5g1.5g0.2g1.1g
Paprika keltainen 87g26kcal0.8g4.5g0.2g1.7g
Tomaattimurska 116g34kcal0.7g6.2g0.2g2.2g
Pinaatti 29g3.9kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Chili paprika punainen15g5.8kcal0.3g1.3g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tomaatti 87g20kcal0.5g3g0.3g1.2g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 87g200kcal19.6g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1848g2625kcal129.2g254.6g107.4g51g
Valittu annoskoko924g1313kcal64.6g127.3g53.7g25.5g
Annoskoko puolitettuna462g656kcal32.3g63.7g26.9g12.8g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327