Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa601g102kcal2.4g15g3.6g4.2g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%200g501kcal30.1g6.2g40.1g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g22g65kcal2g3.7g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1848g1390kcal71.6g59.4g97g11.8g
Valittu annoskoko924g695kcal35.8g29.7g48.5g5.9g
Annoskoko puolitettuna462g348kcal17.9g14.9g24.3g3g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168175