Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g377g113kcal3.8g15.1g1.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g151g42kcal0.9g9g0.3g3.8g
Sipuli (kuorittu)151g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Valkosipuli 53g57kcal4.2g8.6g0.3g1.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 20g180kcal0g0g20.3g0g
Flora culinesse23g167kcal0g0g18.5g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g151g136kcal1.5g9g10.5g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1848g1471kcal24.8g97.8g102.6g17.4g
Valittu annoskoko924g736kcal12.4g48.9g51.3g8.7g
Annoskoko puolitettuna462g368kcal6.2g24.5g25.7g4.4g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026