Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 2923g3466kcal643.2g0g96.5g0g
Sipuli 561g170kcal7g26.9g1.1g9.5g
Oivariini, 80 normaalisuolainen175g1262kcal1.8g1.8g140.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1753g1490kcal17.5g61.3g122.7g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g280g1038kcal2.8g235.6g8.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 3505g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 7g20kcal0.7g3g0.1g1.8g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18480g14890kcal1346g657.2g738g22.6g
Valittu annoskoko9240g7445kcal673g328.6g369g11.3g
Annoskoko puolitettuna4620g3723kcal336.5g164.3g184.5g5.7g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391