Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)999g3468kcal209.8g10g289.8g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]666g2198kcal179.9g0g159.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g2598g883kcal36.4g155.9g13g0g
Vesi, vesijohtovesi 2665g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.6g0g0g
Suola, annos 3g33g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2165g7429kcal220.6g1515.6g26g75.8g
Kuivahiiva, annos 11g73g264kcal33g29.3g4.4g0g
Oregano, kuivattu 13g41kcal1.5g2.9g1.4g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18480g28782kcal1362.4g3480.6g989g163g
Valittu annoskoko9240g14391kcal681.2g1740.3g494.5g81.5g
Annoskoko puolitettuna4620g7196kcal340.6g870.2g247.3g40.8g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744