Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa6013g1022kcal24.1g150.3g36.1g42.1g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%2004g5011kcal300.7g62.1g400.9g0g
Sipuli (kuorittu)1002g271kcal13g48.1g2g17g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g221g646kcal19.8g37.5g46.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18480g13899kcal715.2g596g970.6g118.2g
Valittu annoskoko9240g6950kcal357.6g298g485.3g59.1g
Annoskoko puolitettuna4620g3475kcal178.8g149g242.7g29.6g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168175