Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g52g177kcal7.3g0g16.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g250g150kcal3.8g32.5g0.3g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.6kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Veripalttu (Tapola), annos 200g167g382kcal18.3g28.3g26.7g0g
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1850g1440kcal59.6g126g86.4g6.4g
Valittu annoskoko925g720kcal29.8g63g43.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna463g360kcal14.9g31.5g21.6g1.6g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.8g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332337