Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2998g4167kcal569.6g0g209.9g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)2998g899kcal33g161.9g6g0g
Sipuli 600g181kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g2398g2351kcal50.4g335.8g88.7g0g
Rypsiöljy 150g1326kcal0g0g149.9g0g
Basilika, tuore 78g21kcal2.4g0.8g0.6g1.2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)30g30kcal2.2g5.1g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18504g17951kcal1330.2g1064.8g912.8g24g
Valittu annoskoko9252g8975kcal665.1g532.4g456.4g12g
Annoskoko puolitettuna4626g4488kcal332.6g266.2g228.2g6g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.8g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210