Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g4813g8181kcal914.4g0g481.2g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)241g746kcal40.9g129.9g7g31.3g
Oivariini, 80 normaalisuolainen84g606kcal0.8g0.8g67.4g0g
Suolakurkku (Rainbow)301g90kcal2.4g17.7g0.3g0g
Vesi3609g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light120g217kcal10.1g4.5g18g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g36g1.1kcal0g0.4g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 60g183kcal5.7g8.1g14.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18528g20049kcal1948.6g322.8g1176.8g64.8g
Valittu annoskoko9264g10025kcal974.3g161.4g588.4g32.4g
Annoskoko puolitettuna4632g5012kcal487.2g80.7g294.2g16.2g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=196014