Caponata (kasvisruoka)

Munakoisoa 300g-400g
Pisaratomaatteja 500g
Kapris, 35g (ohjeessa 1 dl vihreitä oliiveja, korvasin kapriksilla)
Punasipuli
Valkosipulin kynsiä 2 kpl
Oregano, kuivattu 1 rkl
Persilja, kuivattu 2-3 rkl
Sokeri, reilu teelusikallinen
Valkoinen balsamico 1 rkl
Suolaa reilu hyppysellinen
Reilusti mustapippuria

Kannattaa itkettää munakoiso; lävikköön, reilusti suolaa ja antaa seistä puolisen tuntia, sitten huhtelu ja kuivaus.

Paistellaan munakoisoa hyvällä lämmöllä ehkä 3-5 min, sitten sipulit, paistellaan vähän aikaa, sitten loput.

Haudutetaan noin 15 min.

Yleensä tämän tyyppiset sörsselit eivät ole minun makuuni, mutta tästä tykkäsin tosi paljon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 2804g627kcal14g86.9g5.6g70.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro327g100kcal6.9g13.7g1.6g10.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g935g252kcal12.2g44.9g1.9g15.9g
Valkosipuli 94g101kcal7.4g15.2g0.6g2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4674g949kcal28g177.6g14g65.4g
Oregano, kuivattu 14g43kcal1.5g3g1.4g6g
Persilja 187g51kcal2.6g2.1g0.4g15g
Sokeri 65g266kcal0g65.4g0g0g
Oliiviöljy 94g827kcal0g0g93.5g0g
Suola, annos 3g47g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 28g79kcal3.1g10.7g0.9g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18536g6589kcal151.4g839g239.8g384.6g
Valittu annoskoko9268g3294kcal75.7g419.5g119.9g192.3g
Annoskoko puolitettuna4634g1647kcal37.9g209.8g60g96.2g
Arvot/100g100g36kcal0.8g4.5g1.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222604