Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g1399g434kcal17.3g102g2.8g43.4g
Sipuli 385g116kcal4.8g18.5g0.8g6.5g
Vesi6995g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)140g364kcal18.2g16.8g25.2g0.6g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl350g297kcal4.9g15.4g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18536g2422kcal90.4g305.4g106.6g101g
Valittu annoskoko9268g1211kcal45.2g152.7g53.3g50.5g
Annoskoko puolitettuna4634g606kcal22.6g76.4g26.7g25.3g
Arvot/100g100g13kcal0.5g1.6g0.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283816