Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g263g657kcal46g0g52.5g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g188g268kcal37.5g0g13.1g0g
Kaali, valkokaali450g95kcal5.4g15.3g0.9g9.5g
Mustapippuri 7.5g21kcal0.8g2.9g0.2g2g
Persilja 19g5.1kcal0.3g0.2g0g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1854g2092kcal180g36.8g133.4g26g
Valittu annoskoko927g1046kcal90g18.4g66.7g13g
Annoskoko puolitettuna464g523kcal45g9.2g33.4g6.5g
Arvot/100g100g113kcal9.7g2g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118654