Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha301g499kcal57.1g0g30.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g53g39kcal2.4g6.8g0.1g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 90g27kcal0.8g4.6g0.2g1.8g
Paprika punainen 90g26kcal0.8g4.1g0.4g1.7g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl7.5g19kcal0.9g0.1g1.7g0g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Herkkusieni säilyke 75g13kcal1.6g0.2g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1854g1385kcal135.8g53.6g66.4g16.2g
Valittu annoskoko927g693kcal67.9g26.8g33.2g8.1g
Annoskoko puolitettuna464g346kcal34g13.4g16.6g4.1g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437