Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 322g362kcal68g0g9.7g0g
Lanttu 193g56kcal1.9g8.9g0.6g3.5g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 90g204kcal14.4g0.5g16.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)258g412kcal7g7g38.6g0g
Sinappi 6.4g8.5kcal0.3g0.9g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1854g2139kcal186.4g43.2g131.4g9.4g
Valittu annoskoko927g1069kcal93.2g21.6g65.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna464g535kcal46.6g10.8g32.9g2.4g
Arvot/100g100g115kcal10.1g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085