Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g626g150kcal7.5g21.3g1.3g13.1g
Paprika, punainen75g19kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Porkkana 20g6.6kcal0.1g1.1g0g0.5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen125g174kcal23.8g0g8.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)50g61kcal1.1g13.6g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1855g822kcal66.4g79g21.2g31g
Valittu annoskoko928g411kcal33.2g39.5g10.6g15.5g
Annoskoko puolitettuna464g206kcal16.6g19.8g5.3g7.8g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158741